Nytt tap for damene

Publisert 10/14/2024 av Erlend Pettersen

Bittert tap på overtid søndag.

I går ettermiddag gjestet Rovers Women Bristol City. Hjemmelaget scoret tidlig i den første omgangen, før Rovers utlignet i det 77. minutt med Edwards. Dessverre så fant hjemmelaget nettet i det 93. minutt.

Blackburn ligger med det rett over streken med kun 3. poeng etter fem spilte kamper.

Hjemmelaget fant nettmaskene med Loyd-Smith allerede i det andre spilleminutt med et skudd nede i hjørnet. Bortelaget mistet ikke motet til tross for det tidlige baklengsmålet. Edwards skapte en stor sjanse på egenhånd, men damen i buret fikk reddet. Men så skulle hjemmelaget ta over kampen igjen, i en svak periode av Blackburn. Rovers målvakt, Soper måtte ut å redde flere forsøk. Gjestene fikk en mulighet på en heading etter hjørnespark, men headingen føyk utenfor.

Så skulle Rovers miste nok en spiller med skade. Clarkson måtte ut med støt skade, skaden var såpass hard at hun ble tatt av banen i båre. 

Bristol City kunne gå inn til pausepraten med 1-0 ledelse. 

Den andre omgangen var bedre for gjestene. Utligningen skulle komme i det 77. minitt etter feil i forsvaret til Bristol. Edwards fant nettmaskene med et flott skudd. Målet var hennes første i den blåhvite drakten. Etter målet jaktet begge lagene vinnermålet. Rovers sin spiller, Dahou smalt et langskudd i tverrliggeren. Veldig nære et vinnermål der.

Men i det 93. minutt skulle det gå galt når Syme fant nettmaskene og alle tre poengene ble igjen på Ashton Gate.

En tung bør på et ungt og helt nykomponert Rovers mannskap. Neste kamp er hjemme mot Sheffield U søndag 20. oktober.

Slik stilte Blackburn:

Soper, Murphy, Luke, Toland (K), Taylor, Crompton (Walters, 73), Noble, Edwards, (Primmer, 94), Dugdale, Clarkson (Ward, 81) og Thestrup (Woolley, 89).

Ubenyttet reserve: Howard, Hack, Mason og Coulthard.

Mål Bristol: Lloyd-Smoth, 2, Syme, 90+3.

Mål Rovers: Edwards, 77.